СПЕЦПРОЄКТ Всеукраїнська ПРАКТИЧНА онлайн-конференція «ЗАДЛЯ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ЗЕЛЕНОГО КУРСУ: наука+практика. Як синхронізувати знання і вимоги часу»
Всеукраїнська ПРАКТИЧНА онлайн-конференція

«ЗАДЛЯ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ЗЕЛЕНОГО КУРСУ: наука+практика. Як синхронізувати знання і вимоги часу»

13 листопада, 10.00 – 15.00

Організатори: Професійна асоціація екологів України, журнал «ECOBUSINESS. Екологія підприємства», Національний центр сталого розвитку

Запрошуються всі, хто хоче вчитися і вчити, хто хоче взяти на роботу добре підготованих молодих фахівців і хто таку роботу шукає!

На конференції провідні експерти-практики спільно з головними екологами підприємств України дадуть відповіді на ці та багато інших болючих запитань студентів-випускників, розкажуть, на які моменти слід вже зараз звернути увагу, поділяться лайфхаками в підготовці себе до практичної діяльності!

Проєкт соціальний! Участь безкоштовна! Необхідна реєстрація!
https://cutt.ly/ngO3ipf

Задля синхронізації розуміння, вишівської підготовки молодих фахівців і вимог бізнесу, ключовими темами онлайн-конференції стануть Європейський зелений курс та виклики декарбонізації, екологічна модернізація, циркулярна економіка та управління відходами, а також стратегії сталого розвитку бізнесу та держави. Ці теми є ключовими завданнями для всіх суб’єктів взаємодії.

До участі в проєкті запрошуються студенти-випускники і науковці провідних НЗ.

За результатами конференції буде започатковано:

  • «Практичну біржу» - для студентів екологічних спеціальностей, що працюватиме як центр із організації виробничих практик для студентів на провідних підприємствах (відповідно до обраної спеціалізації).
  • «Центр зайнятості еколога» - для випукників ВУЗів за екологічними спеціальностями, як практичний інструмент працевлаштування/
  • «Рекрутингове екологічне агентство» - для забезпечення бізнесу висококваліфікованими екологами із числа тимчасово не працевлаштованих.

Детальніше https://cutt.ly/fgO3l83

З питань участі:
Наталія Мороз
(063) 849 - 3806
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

image001